.

.

Адаптер Tek Styz USB-C USB 3.0 е обратно Съвместим с преносими смарт колона Bose OTG Type-C/PD конектор USB 3.0 за свързване към конектора USB. (5 gbps)

Адаптер Tek Styz USB-C USB 3.0 е обратно Съвместим с преносими смарт колона Bose OTG Type-C/PD конектор USB 3.0 за свързване към конектора USB. (5 gbps)

BGN 0.67
Брой продукти

Оборудвано AAB7 U1 USB-C устройство ви позволява да свържете клавиатура, мишка, флашка и други периферни устройства USB-A●Съвместим с TV Stick, Chromecast, устройства с Android и ДРУГИ. AAB7 U1, идва директно от производителя, така че да можем да ви доставят стоки 100% качество!Какво ни харесва в този, така че това е нещо, което той е снабден с потребителска схема plug and play, свържете го, и той работи! ✅ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ : ● Разширете възможностите на вашето устройство, да му осигурява пълен достъп по USB 3. ⚡Професионални аксесоари▶ Tek Styz™ се фокусира върху висококачествени и надеждни технологии, като HDMI, micro USB, храна, PD, USB-C и други аксесоари, които ви предоставят най-добрите алтернативи в областта на аксесоари, като хъбове, различни адаптери, зарядни устройства, средства за защита и кабели.0▶ Благодарение на наличието на USB 3.Корпус от висококачествена алуминиева сплав за по-добро разсейване на топлината.0, съвместим с LG 14 T90 Q-K. Този адаптер без водачи осигурява максимална скорост на трансфер до 5 Gbit/с.Корпус от висококачествена алуминиева сплав за по-добро разсейване на топлината. ⚡Професионален нов USB-C OTG USB 3.●Осигурете храна на периферни устройства, USB устройства, за батерията на вашия смартфон или таблет с Android не разряжалась толкова бързо, колкото при други обикновени OTG-кабели.Забележка : Това устройство не могат сами да подхранват своя Android смартфон или таблет.Точно конектор USB-C плътно поставена на вашите устройства за по-добро предаване на сигнала.Едно парче корпус от алуминиева сплав за по-добро разсейване на топлината. Този адаптер без водачи осигурява максимална скорост на трансфер до 5 Gbit/с.Висококачествен конектор за захранване USB-C/PD осигурява надеждна връзка с вашите устройства за стабилна предаване на сигнала.Ние подкрепяме нашите продукти!Моля, свържете се с нас по всички въпроси, свързани с продукта.●Помислете за това, за да го закупите за дома, офиса и за пътуване, за да имате винаги е била способността за бързо зареждане. ⚡Съвместим и надежден кабел▶ Адаптер Plug-&-Play позволява свързване на 2 устройства едновременно, максимално увеличаване на възможностите за свързване и производителността на устройства, съвместими с PD / Power Delivery / Type C, ультракомпактных и удобни по време на бизнес пътуване или на пътуване. ⚡Съвместим и надежден кабел▶ Адаптер Plug-&-Play позволява свързване на 2 устройства едновременно, максимално увеличаване на възможностите за свързване и производителността на устройства, съвместими с PD / Power Delivery / Type C, ультракомпактных и удобни по време на бизнес пътуване или на пътуване.0, съвместим с вашето устройство LG 14 T90 Q-K. ⚡Професионални аксесоари▶ Tek Styz™ се фокусира върху висококачествени и надеждни технологии, като HDMI, micro USB, храна, PD, USB-C и други аксесоари, които ви предоставят най-добрите алтернативи в областта на аксесоари, като хъбове, различни адаптери, зарядни устройства, средства за защита и кабели.

R

Избор на купувачи