.

.

Адаптер Tek Styz USB-C USB 3.0 е обратно Съвместим с вашия конвертером Realme Q3s OTG Type-C/PD Male USB 3.0 Female. (5 gbps)

Адаптер Tek Styz USB-C USB 3.0 е обратно Съвместим с вашия конвертером Realme Q3s OTG Type-C/PD Male USB 3.0 Female. (5 gbps)

BGN 44.84
Брой продукти

Свържете клавиатура, мишка, флашка и други периферни устройства USB-AКорпус от висококачествена алуминиева сплав за по-добро разсейване на топлината.●Осигурете храна на периферни устройства, USB устройства, за батерията на вашия смартфон или таблет с Android не разряжалась толкова бързо, колкото при други обикновени OTG-кабели. ⚡ Здрава и устойчива конструкция ▶ Здрав найлонов кабел за допълнителна здравина и удобни нескользящие дръжки за улесняване на връзката и изключване. ⚡Съвместим и надежден кабел▶ Адаптер Plug-&-Play позволява свързване на 2 устройства едновременно, максимално увеличаване на възможностите за свързване и производителността на устройства, съвместими с PD / Power Delivery / Type C, ультракомпактных и удобни по време на бизнес пътуване или на пътуване.Забележка : Това устройство не могат сами да подхранват своя Android смартфон или таблет.Висококачествен конектор за захранване USB-C/PD осигурява надеждна връзка с вашите устройства за стабилна предаване на сигнала.0▶ Благодарение на наличието на USB 3.●Помислете за това, за да го закупите за дома, офиса и за пътуване, за да имате винаги е била способността за бързо зареждане. ⚡Професионален нов USB-C OTG USB 3. ⚡【Полезен дизайн】 : Удобен нескользящий жак за улесняване на връзката и изключване.Точно конектор USB-C плътно поставена на вашите устройства за по-добро предаване на сигнала.0 до същите периферните устройства, USB, които улесняват използването на вашия КОМПЮТЪР!●Съвместим с клавиатура, мишки, usb-флашки, игрални контролери, почти всички USB-устройство, конфигурирани в OTG / On-The-Go ● Оригинален стандартизиран 4-инчов кабел гарантира най-добри резултати и улеснява достъпа. Този адаптер без водачи осигурява максимална скорост на трансфер на данни 5 Gbit /s, щепсела и да играе.●Съвместим с TV Stick, Chromecast, устройства с Android и ДРУГИ.Ние подкрепяме нашите продукти!Моля, свържете се с нас по всички въпроси, свързани с продукта.

R

Избор на купувачи