.

.

USB Адаптер-C за свързване към USB 3.0 Male (2 опаковки), съвместим с Samsung SM-T540, дава възможност за добавяне на допълнителни функции, като например клавиатури, флаш памети, ми?

USB Адаптер-C за свързване към USB 3.0 Male (2 опаковки), съвместим с Samsung SM-T540, дава възможност за добавяне на допълнителни функции, като например клавиатури, флаш памети, мишки и т.н. (Черен)

BGN 20.94
Брой продукти

Моля, обърнете внимание : ние не препоръчваме да се купуват този адаптер за зарядно Magsafe, ако само си адаптер за захранване не осигурява пълна мощност 25 W или по-висока Наличието на 2 пакета помага винаги да имат едно на разположение, тъй като е удобно за носене и поставяне на устройства.●Това може да се осигури възможност OTG за много други ваши стрийминг медиа плейъри и други устройства, оборудвани с порт USB Type-C с увреждания OTG. Това ви позволява да свържете телефони, таблети, usb устройства, мишка, хъбове и други USB-портове. ?【Преносим И компактен】 : Малък, тънък, здрав, сверхпрочный позволява да го носите със себе си или се свържете навсякъде с вашите кабели USB-C. ⚡Професионален USB 3.0 Type A към адаптер USB Type C или PD/Power Delivery, съвместим с Samsung SM-T540, комплект кабел за свързване на контролера Direct On The Go ви позволява да използвате USB кабели-C или PD с всички USB-зарядно устройство или лаптоп /пристанище, както обикновено! (2 опаковки) ви Идва директно от производителя, така че да можем да ви доставят стоки 100% качество!Какво ни харесва в този, така че това е нещо, което той е снабден с потребителска схема plug and play, свържете го, и той работи! ✅Технически характеристики : ● Осигурете прехвърляне на данни по USB и зареждане от мрежата (без поддръжка на видео-HDMI, VGA) на вашия телефон, да му осигурява достъп до същите периферните устройства, USB, които улесняват използването на вашите устройства!●Съвместим с клавиатура, мишки, usb-флашки, игрални контролери, почти всички USB-устройство, конфигурирани в USB-C или PD ● 4-инчов кабел оригинален стандарт гарантира най-добри резултати, като същевременно опростят достъп.●Съвместима с Android, Windows и други системи, никакви системни ограничения.●Помислете за това, за да го закупите за дома, офиса и за пътуване, за да имате винаги е била способността за бързо зареждане.Много малко, постоянно да се свърже с портове USB A.

R

Избор на купувачи