.

.

Стойка за биде, Прибиращ Вана, Пластмасова Стойка За къпане, Прибиращ се Сливная стойка за Вана за Душ-стая, Баня (Цвят: Черен + Сив)

Стойка за биде, Прибиращ Вана, Пластмасова Стойка За къпане, Прибиращ се Сливная стойка за Вана за Душ-стая, Баня (Цвят: Черен + Сив)

BGN 28.88
Брой продукти

Поради различни методи за измерване и инструменти за конкретен размер зависи от конкретния продуктПродуктите трябва да отговарят на реални продукти. В зависимост от ъгъл или ъгъл на снимане на снимка на продукта може да бъде малко по цветен.Той е компактен и може да се поднови (55-75 см), подходящи за бани от всякакъв размер.В него се съхраняват си сапун, шампоан, бебешки играчки или други аксесоари, за да се уверите, че те са в обсега във ваната или мивката. ★ Функция : Тава за баня може да се използва като мияч на чинии, за бързо и лесно разширяване на пространството за миене на съдове.★ Материал : Изработен е от ABS-пластмаса, силиконова дръжка, покрита с мека гума за предотвратяване на драскотини и предпазва от ръжда-отличен дизайн е подходящ за вашата баня и кухня. ★ Материал : Изработен е от ABS-пластмаса, силиконова дръжка, покрита с мека гума за предотвратяване на драскотини и предпазва от ръжда-отличен дизайн е подходящ за вашата баня и кухня. ★ Уникален дизайн : Той има меки крака и вътрешна подплата, които могат да защитят стената мивки, чинии и чаши за вино от повреди. ★ Устойчива на плъзгане дръжка : Мост за вана има текстурированную дръжка, която предпазва от подхлъзване, улавя го и сигурно предоставя на ваната или мивката. ★ Обхват : Тава за баня - това са само дългосрочно термална релаксация. ★ Функция : Тава за баня може да се използва като мияч на чинии, за бързо и лесно разширяване на пространството за миене на съдове.Не е нужно да инсталирате или вземания, понежьтесь и релаксирате на място.Подходящ за семейна употреба, хотелът се намира на ваната, дължина в регулация, подходящ за различни бани, дизайн с високи ръбове, не е лесно пада, може да бъде увеличена до 115 см, в нея можете да поставите книги, тоалетни принадлежности, прибори за хранене, i Pad, мобилни телефони♛Тип шкафове за бани : телескопична стойка за вана☞Характеристики бани : Материал : пластмаса ПП Цвят : бял, черен + сив Перфектен дизайн, удобен за използване, лесно се разтяга и е удобен за съхранение.

R

Избор на купувачи