.

.

KDSW Тънък Шкаф за съхранение в Банята, Подова Тесен Рафт За шкаф, Тоалетна, Бяла Баня, Тави за съхранение, Декор за Баня, Органайзер за баня, Аксесоари за баня, Организ?

KDSW Тънък Шкаф за съхранение в Банята, Подова Тесен Рафт За шкаф, Тоалетна, Бяла Баня, Тави за съхранение, Декор за Баня, Органайзер за баня, Аксесоари за баня, Организация и съхранение на

BGN 2.00
Брой продукти

Размер на първото ниво : (8,27 x.Стенен шкаф за баня Органайзер за баня над тоалетна, закачалка за хавлии за баня, органайзер за чекмеджетата, органайзер за баня, аксесоари за душ, органайзер за склада, срок на съхранение. Размери : (9,13 щатски долара х 9,09 х 31,5) " / (23,2 х 23,1 х 80) cm (Д х Ш х В) 4.Органайзер за душата, рафтове за съхранение в баня, шкаф за баня, полици за баня, Шкафове за съхранение, органайзер за съхранение, стойка за вана, органайзер над тоалетна, органайзер за баня.Организаторите за баня и органайзер за съхранение на шкафове за баня.Органайзер за душата, рафтове за съхранение в баня, шкаф за баня, полици за баня, Шкафове за съхранение, органайзер за съхранение, стойка за вана, органайзер над тоалетна, органайзер за баня. Материал : PVC 2.Стенен шкаф за баня Органайзер за баня над тоалетна, закачалка за хавлии за баня, органайзер за чекмеджетата, органайзер за баня, аксесоари за душ, органайзер за склада, срок на съхранение. Височина на най-горния рафт : 1,18 " /3 см 5.Организаторите за баня и органайзер за съхранение на шкафове за баня.

R

Избор на купувачи