.

.

gazechimp Nordic Тенис на Притежателя За Съхранение на Козметика, Поставка за Дисплея, 2 Нива, Рафтове За Съхранение на Козметика, срок на годност-Органайзер за Козметика з?

gazechimp Nordic Тенис на Притежателя За Съхранение на Козметика, Поставка за Дисплея, 2 Нива, Рафтове За Съхранение на Козметика, срок на годност-Органайзер за Козметика за Спални, Черен

BGN 3.33
Брой продукти

- Подвижна тава : Подвижни скари, луксозна мраморна табла с дизайн, лесно почистване Подвижна тава : подвижни скари, луксозна мраморна табла с дизайн, лесно почистване.Материал : Изработен е от железен материал, много елегантен, водоустойчив, антикоррозийный и здрав. - Материал : Изработен е от железен материал, много елегантен, водоустойчив, антикоррозийный и здрав. - Приложение : Подходяща маса за скринове, на банята, на бюрото в спалнята.Пакетът включва : 1 бр 2-слойная стойка за съхранение Забележка : 1.Материал : Изработен е от железен материал, много елегантен, водоустойчив, антикоррозийный и здрав.Декоративен дизайн : Елегантна показване на вашия грим ви позволява да всеки път да създадат чист предмети. - Декоративен дизайн : показване на вашия грим в течение на формата позволява ви всеки път да създадат чист предмети. : Рафт за съхранение на достатъчно места за козметика, продукти и тоалетни принадлежности, за да ги държите под ръка и освобождава място върху работната повърхност. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване.Приложение : Подходящ за плотове, скринове, баня, масичка в спалнята. Подвижна тава : подвижни скари, луксозна мраморна табла с дизайн, лесно почистване. : Рафт за съхранение на достатъчно места за козметика, продукти и тоалетни принадлежности, за да ги държите под ръка и освобождава място върху работната повърхност.

R

Избор на купувачи