.

.

YFQHDD 24 бр./компл. Найлон за Коса Дървена Дръжка, Акварел Четка За рисуване Писалка Стъргало За почистване на Акрилни Четка за рисуване (Цвят: D, Размер: 24 бр.)

YFQHDD 24 бр./компл. Найлон за Коса Дървена Дръжка, Акварел Четка За рисуване Писалка Стъргало За почистване на Акрилни Четка за рисуване (Цвят: D, Размер: 24 бр.)

BGN 379.71
Брой продукти

Цветни моливиПрекрасна идея за подарък за вашите приятели и семейства, които обичат да рисуват.Интелигентен дизайн на огъване, хубаво да се запази; лесен за почистване, много удобна. Материал : смесен найлон + хромирана медна тръба + дървена дръжка за рисуване Опаковката включва : 1 комплект x бояджийски четки Забележка : търговията на Дребно опаковки не.Прекрасна идея за подарък за вашите приятели и семейства, които обичат живопис.четка 24 размери и с различни връхчета улесняват смесването на цветовете и отговаря на различни изисквания за оцветяване.Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване.Интелигентен дизайн на огъване, хубаво да се запази; лесен за почистване, много удобна.Идеален за акварел, масло, гваш, рисунка на тялото си, ноктите, лицето, миниатюри, модели, керамика, художествена стенопис и т.Прекрасна идея за подарък за вашите приятели и семейства, които обичат да рисуват. четка 24 размери и с различни връхчета улесняват смесването на цветовете и отговаря на различни изисквания за оцветяване. четка 24 размери и с различни връхчета улесняват смесването на цветовете и отговаря на различни изисквания за оцветяване. Са подходящи за художници, студенти, младежи, деца и хора на изкуството от всички нива. Са подходящи за художници, студенти, младежи, деца и хора на изкуството от всички нива. 24 различни дръжки Допълнително се прилагат : гваш, акрил, маслена живопис и т.

R

Избор на купувачи