.

.

ALSMD Лятна Лумбална възглавница Лумбална мат Възглавница Офис Сидячее Седалка Лумбална възглавница Диван (Цвят: D, размер: 55 * от 40 см)

ALSMD Лятна Лумбална възглавница Лумбална мат Възглавница Офис Сидячее Седалка Лумбална възглавница Диван (Цвят: D, размер: 55 * от 40 см)

BGN 1.00
Брой продукти

Материал : плюш, шелкразмер : 55*40 см, 70*50 Смупаковка включва : 1 * възглавница (включително сърцевината на възглавницата)Подходящи за офиси, заведения за хранене маси и столове, мека мебел, нощни столове, эркеров, татами и т. Цвят може да варира поради различните монитори, моля, обърнете се към самия продукт. Поради ръчно измерване, моля, се допуска грешка 2-3%. Пълно попълване, здрава подкрепа, не е лесно да се вдига и по-надеждно.Преди да заложите, уверете се, че нямате нищо против. Готин мат, дишаща и гигроскопичный, задълбочен процес на плетене, не вреди на кожата, не е лесно да избледнява!Долната светкавица, отделна подложка якета може да се сваля за лесно почистване, облегает извивка в кръста, облекчава умората и прави сидячее положение е по-удобно.Готин мат, дишаща и гигроскопичный, задълбочен процес на плетене, не вреди на кожата, не е лесно да избледнява!.Моля, обърнете внимание : 1.Пълно попълване, здрава опора, я не лесно да се срине и тя е по-надеждна.Долната светкавица, отделна подложка якета може да се сваля за лесно почистване.Подходящи за офиси, заведения за хранене маси и столове, мека мебел, нощни столове, эркеров, татами и т.Облегает извивка в кръста, облекчава умората и прави сидячее положение е по-удобно.

R

Избор на купувачи