.

.

Защитно фолио за тъчпада Puccy 2 бр., съвместима с предпазно фолио за тъчпада Lenovo Yoga 7i 14 TPU (не закалено стъкло / без защитни фолиа за екрана)

Защитно фолио за тъчпада Puccy 2 бр., съвместима с предпазно фолио за тъчпада Lenovo Yoga 7i 14 TPU (не закалено стъкло / без защитни фолиа за екрана)

BGN 2.67
Брой продукти

② Що се отнася до инсталацията, тъй като това е много тънък филм от TPU, на скъсани детайли, може да получите на прах, да останат отпечатъци от пръсти, умре ръбове и тАко има някакъв прах, моля, използвайте колектор на прах за отстраняване на прах преди да инсталирате. С помощта на силиконово лепило, което лесно се отстранява, безвоздушная обработка елиминира мехурчета от въздух, и адсорбция се извършва по естествен начин.Моля, обърнете внимание, че защитно фолио за екрана представлява гъвкава пластмасова лента, а не от закалено стъкло.Свойства на самолечение позволи на филма да се възстановява от малки драскотини и запишете вашето устройство е напълно ново.Моля, обърнете внимание, че защитно фолио за екрана представлява гъвкава пластмасова лента, а не от закалено стъкло.Не съдържа прах, мехурчета, много лесен монтаж само с едно кликване. Въпроси, които изискват внимание : ① Моля, не докосвайте с лепило повърхността и не позволявайте на други лица да ви притеснява. Твърдост 4 H може ефективно да се противопоставят на дневни надраскване. Това не се отразява в усещане за фина, мека на докосване, сензорна работа и чувствителност.Той има отлични качества за самолечение, устойчив до появата на малки драскотини по повърхността, ако тя надраска на определена дълбочина. Моля, не забравяйте да обърнете внимание на това, запылилась филм или не, ако има такъв, използвайте колектор на прах за отстраняване на прах преди да инсталирате.Подробна информация за продукта : 1.

R

Избор на купувачи