.

.

Акумулаторна Машина за подстригване на коса north любовник, Универсална мъжка серия продукти за лична хигиена за стайлинг на лицето, комплект 6 в 1, за прецизно подреж?

Акумулаторна Машина за подстригване на коса north любовник, Универсална мъжка серия продукти за лична хигиена за стайлинг на лицето, комплект 6 в 1, за прецизно подреждане и довършителни работи, LK820

BGN 0.67
Брой продукти

Дълъг срок на експлоатация – вградени акумулаторни батерииЛесен начин за почистване - просто измийте цялото тяло.Така че действайте бързо.Дълъг срок на експлоатация – вградени акумулаторни батерии.Безшумен, тих и удобен, тих дизайн, позволяващ завърши прическа по време на дълбокия сън на детето.Измиване на цялото тяло пишеща машина за подстригване на коса може да се измие с вода. 6 подстригване и 4 ръководства на гребен.Подходящ ъгъл на рязане и U-образна форма на върха на нож с остър ъгъл осигуряват сигурна и бърза резитба. 6 в един Шест вида подстригване може да се промени по желание, така че вие лесно ще станете стилист.R-образна тупоугольный върха на острието е безопасна за бебета.Универсално напрежение също може да се използва извън контакти благодарение на вграден батарейкам. Тегления : выровняйте двата края на машинката, плъзнете машинка за подстригване, и го дръпнете.Лесен начин за почистване - просто измийте цялото тяло.Инструкции за инсталиране и отстраняване на машинката Инсталация : включете машинка за подстригване с лице към пазу, леко натискам и завършена.В нашия магазин действа няколко отстъпки.Остър нож от сплав Острието е гладко и желание, за да се предотврати притискане на косата. 6 подстригване и 4 ръководства на гребен. 1) Т-образна пълен размер машинка за подстригване 2) U-образна точност машинка за подстригване 3) Самобръсначка от фолио 4) Дизайн на подстригване 5) Тример за косми в носа 6) Направляващи гребени за подстригване на тялото, за начинаещи, оборудвани с 4 пътеки пити с маркировка по дължина, дължината може да бъде свободно се регулира.

R

Избор на купувачи