.

.

Офис табели Leanja за статус и съобщенията, знак Извън офиса, знак Работа от дома, знак Среща, знак на Разположение, знак Времето фокусиране (5 инча / сребрист)

Офис табели Leanja за статус и съобщенията, знак Извън офиса, знак Работа от дома, знак Среща, знак на Разположение, знак Времето фокусиране (5 инча / сребрист)

BGN 0.33
Брой продукти

Маркери в комплекта не са включениВключва роли за работа от дома си извън офиса и място за персонални съобщения.Този знак статут проектирани с оглед стандартизация и ефективност, което помага да се избегнат ненужни разходи на време и движението за вас и вашите колеги по време на работа.Се използва върху различни повърхности, включително дърво, стъкло, пластмаса, метал и т.Включва роли за работа от дома си извън офиса и място за персонални съобщения.Има празно място за персонални съобщения с помощта на маркери, сухо изтриване. Може да се използва за частни офиси, кабини, домашни офиси, и др.Използва се за офиси, кабини и къщи. Лесно се конфигурира и е лесно да се мести на различни места, има празно място за персонални съобщения с помощта на маркери, сухо изтриване. Маркери в комплекта не са включени. Маркери в комплекта не са включени.Този инструмент също така помага да се сведе до минимум моменти "О, съжалявам, аз ще се върна".Първият продукт на отбора Office Leanja, която имам страст пестеливи методологиями и вярва, че "Всеки може да бъде пестелив на нинджа по време на работа!".Предназначен за хибридната работна среда, в която се показват роли работа от дома, офиса, Срещи, на Разположение, време на фокусиране и др, използвани за различни повърхности, включително дърво, стъкло, пластмаса, метал и т. Лесно се конфигурира и е лесно да се мести на различни места.По-приятелски език, за по-дружелюбно на работното място, Вместо на традиционния "Не ме безпокойте" ние използваме "ВРЕМЕ MINDFULNESS", за да се избегнат прекъсвания.

R

Избор на купувачи