.

.

ZUZUAN 2-Pack устройство за източване на кабели 10-22 AWG, ножица за тел, устройство за източване калибър, инструмент за източване на кабели и мултифункционални ръчни инстру?

ZUZUAN 2-Pack устройство за източване на кабели 10-22 AWG, ножица за тел, устройство за източване калибър, инструмент за източване на кабели и мултифункционални ръчни инструменти, професионален дизайн на дръжката и

BGN 3.00
Брой продукти

✔Гъба са изработени от висококачествена марганцовистой стомана, която осигурява острота, твърдост и издръжливост ✔ Те имат много удобен захват и е много естествено да се вписват в ръката, дори и при артрит на ръката.Се адаптира към размера на кабели 10-22 AWG и повечето видове кабели.✔ Подходящ за медни и алуминиеви кабели 10-22 AWg. ✔Той е оборудван пружинным задвижване, което улеснява използването му и дава възможност да оказва по-контролирано налягане на тел, не раздавливая ги случайно, а благодарение на удобния запирающему механизъм за лесно съхранение. Материал на остриета : марганцевая стомана. При почистване на тел поставете в тел зачистную бразда на съответните спецификации, а след това със сила, натиснете и издърпайте навън, за да се предотврати зачистку тел.Той не ще се плъзне при използване на влажни и мазни ръце. ✔Отвор за източване на проводници с помощта на прецизен механична обработка позволява лесно да се свали изолационен слой, без да уврежда тел.Материал дръжки : PVC-каучук. След употреба на защита на острието байонетным ключалка.Идеален за най-различни задачи, включително зачистку, обжим и рязане на кабели. ✔ Дръжката е изработена от материал PP + TPR с удобен усещане и ергономичен дизайн.Технически характеристики на : .Do не работят при включено захранване. ✔ Выкованный от висококачествена въглеродна стомана, гребец остър, здрав и издръжлив. ✔ Силни, точни, по-леки, евтини, отлични джобни инструменти!.Фиксиран размер : дължина-7 см, ширина 2,35 инча, височина 0,9 инча.

R

Избор на купувачи