.

.

Куки за дрехи AMAJY в Селски подаде дървена Колиба от смола С Моден Декоративен дизайн във формата на миеща мечка - Стенен Куки 6 Клечки (ширина е 9.25 инча)

Куки за дрехи AMAJY в Селски подаде дървена Колиба от смола С Моден Декоративен дизайн във формата на миеща мечка - Стенен Куки 6 Клечки (ширина е 9.25 инча)

BGN 1.33
Брой продукти

Лесно вешается върху стената с помощта на две монтажни дупки в формата на тикви (подвесное оборудване в комплекта не са включени) Размер на около 9,2 "X 1,75 Х 5,5" Материал : полирезин. Материал : полирезин.Селски Дървена барака от смола с Особен енотом, Окачени Декоративни Стенни куки за дрехи, шапки, шапки, ключодържател, раница и много други.Цветовата гама може да се различават леко от снимките, поради индивидуална ръчно рисувани.Селски Дървена барака от смола с Особен енотом, Окачени Декоративни Стенни куки за дрехи, шапки, шапки, ключодържател, раница и много други.Лесно вешается върху стената с помощта на две монтажни дупки в формата на тикви (подвесное оборудване в комплекта не е включена.Цветовата гама може да се различават леко от снимките, поради индивидуална ръчно рисувани. Размерът е около 9,2 "X 1,75 Х 5,5". Размерът е около 9,2 "X 1,75 Х 5,5".Лесно вешается върху стената с помощта на две монтажни дупки в формата на тикви (подвесное оборудване в комплекта не е включена.Селски Дървена барака от смола с Особен енотом, Окачени Декоративни Стенни куки за дрехи, шапки, шапки, ключодържател, раница и много други. Материал : полирезин.Цветовата гама може да се различават леко от снимките, поради индивидуална ръчно рисувани.

R

Избор на купувачи