.

.

XIAOHESHOP Закачалка за дрехи Стенни Стенни Закачалка за дрехи Кука за ключове От входа на една Кука за дрехи на Стенен монтаж Скандинавски Творчески Кука За дрехи, Зака

XIAOHESHOP Закачалка за дрехи Стенни Стенни Закачалка за дрехи Кука за ключове От входа на една Кука за дрехи на Стенен монтаж Скандинавски Творчески Кука За дрехи, Закачалка за палта закачалка за палто (Размер: B)

BGN 2.67
Брой продукти

Има 2 спецификация и размер по ваш избор, 1 парче Моля, имайте предвид, че различните монитори могат да причинят незначителни разлики в цвят, моля, разберете.Също така е много подходящ за демонстрации начало декор от малки висящи растения, празнични венци или бижута.▶Обикновено логистични материали се изпращат в продължение на 1-5 дни, а за очаквания час на пристигането си - в продължение на 10-20 дни. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, има малка грешка, моля обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.Име на продукта : модерен и монтиране на куката за дрехи с пера Материал изделия : ковано желязо Процесът на производство на продукта : висока лак за печене от чугун, Приложими сценарии : хол, спалня, антре, кухня, санитарен възел, коридор, предверие и т. Подходящ за захващане на раници, ключове, кърпи, дрехи и т. Кратко описание : 1. Изработен от висококачествени материали, антикоррозийных, не е лесно ржавеющих и здрав.

R

Избор на купувачи