.

.

Съвместим с Samsung Galaxy Z Flip 4 Case със защитата на панти, Ултра-Класически обикновен кожен калъф Flip 4 Case Поддържа безжична зареждане (черен)

Съвместим с Samsung Galaxy Z Flip 4 Case със защитата на панти, Ултра-Класически обикновен кожен калъф Flip 4 Case Поддържа безжична зареждане (черен)

BGN 5.99
Брой продукти

(? : Не е съвместим с други модели) ✆ Използвайте само Samsung Galaxy Z Flip 4 phone 5 G.Лесно се инсталира и е запознат.Ако не сте доволни с този калъф, ние ще ви предложим замяна или пълно възстановяване на средства, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние сме щастливи, решаване на всички възникнали у вас въпроси. 【Нов дизайн за защита на пантите】 Обновена версия на защита на пантите-360-градусная защита на мобилен телефон, проста форма не увеличава обема на преносимо устройство, лесно се сгъва и разгъва, да се занимават много добра, по-добре предпазва телефона, предпазва от нараняване долната част на вала, когато се сблъскат.Носенето на защитно своята практика не се отразява на безжично зареждане.Позволява безжично зареждане Qi, без да махате калъф. 【Поддръжка за безжично зареждане】 Тънък и лек, защитава мобилен телефон, без товар, който се пренася в джоба си, раницата и друга чанта.Безжична зареждане по всяко време и на всяко място.【Съвети за закупуване на своята практика за телефон Flip 4】 Предназначена единствено за Samsung Galaxy Z Flip 4 5 G 2022 САМО. 【Гаранция и поддръжка : 】 Ние предлагаме денонощно обслужване на клиенти, връщане на парите в рамките на 30 дни без причина и правила за възстановяване за вас.

R

Избор на купувачи