.

.

iCoverCase за iPhone 14 Pro Max, една Чанта-портфейл за телефон с държач за карти, една Чанта-портфейл за iPhone 14 Pro Max за жени и мъже с Каишка на китката, Калъф-поставка от изкуствен?

iCoverCase за iPhone 14 Pro Max, една Чанта-портфейл за телефон с държач за карти, една Чанта-портфейл за iPhone 14 Pro Max за жени и мъже с Каишка на китката, Калъф-поставка от изкуствена кожа с панти капак 6,1 инча

BGN 1.00
Брой продукти

【Функция влакчета】 : Калъф за мобилен телефон с предния капак може да се регулира в различни ъгли за по-лесно гледане или четене【Съвместимост 】 : Съвместим само с i Phone 14 Pro Max (6,7 инча, издаден през 2022 г. Редовна употреба може да удължи срока на експлоатация на продукта, докато малко използване ще го направи уязвим 3. Функция на преносима стойка : Регулируема хоризонтална поставка за четене, без помощта на ръцете или гледане на филми.Инструкции за грижа : 1. Да се пази от мазна кал, киселини и други химически вещества 2. Леко избършете изделия от кожа, тънка кърпа, ако на нея има вода 4.Не е съвместима нито с какви други модели.Дополните мобилния си телефон функционалност и сигурно защитете го. 【Каишка за китката】 : Поставете тънък кожена каишка на китката, и вече няма да се притеснявате за случайно е изтървал телефона.Комплектът включва : 1 чанта-портфейл, 1 каишка за китката. Действителния цвят на продукта може да се различават малко от изображението (по-тъмен или по-светъл цвят), поради различните монитори. 【Точни деколтета】 : Точни деколтета осигуряват по-лесен достъп до всички пристанища, всички бутони, датчикам, четири високоговорителя и камерата на вашия телефон.Ако ви харесва такава калъф за вашия телефон, можете да отидете в магазин i Cover Case, за да изберете други модели. Не оставяйте продукти от кожа, под жаркото слънце в продължение на дълго време Съвети : 1. (Лична карта, дебитна карта, кредитна карта, шофьорска книжка, пари и т.

R

Избор на купувачи