.

.

Защитно фолио Puccy от 3 опаковки, съвместима със защитен филм FUJIFILM GF 100-200 мм F5.6 R LM OIS WR TPU Guard (не от закалено стъкло)

Защитно фолио Puccy от 3 опаковки, съвместима със защитен филм FUJIFILM GF 100-200 мм F5.6 R LM OIS WR TPU Guard (не от закалено стъкло)

BGN 2.67
Брой продукти

Твърдост 4 H може ефективно да се противопоставят на дневни надраскване② Що се отнася до инсталацията, тъй като това е много тънък филм от TPU, на скъсани детайли, може да получите на прах, да останат отпечатъци от пръсти, умре ръбове и т. Повърхността е трайно до пръстови отпечатъци маслоотталкивающее покритие, така че да можете бързо да си избърше лека кърпа. Въпроси, които изискват внимание : ① Моля, не докосвайте с лепило повърхността и не позволявайте на други лица да ви притеснява.Не съдържа прах, мехурчета, много лесен монтаж само с едно кликване. Моля, не забравяйте да обърнете внимание на това, запылилась филм или не, ако има такъв, използвайте колектор на прах за отстраняване на прах преди да инсталирате.Свойства на самолечение позволи на филма да се възстановява от малки драскотини и запазването на вашия екран напълно ново.Той има отлични качества за самолечение, устойчив до появата на малки драскотини по повърхността, ако тя надраска на определена дълбочина.Моля, обърнете внимание, че защитно фолио за екрана представлява гъвкава пластмасова лента, а не от закалено стъкло. Самовосстанавливающаяся защитно фолио с отлична поддръжка на надраскване и формуемости.Материал TPU с гладка повърхност осигурява висока чувствителност към прикосновениям и бързо разпознаване на пръстови отпечатъци.

R

Избор на купувачи