.

.

Zerodeko 1 бр. Бобови растения Аксесоари С Многофункционалното Изискан Малък Домашен Офис покритие Ново Лечение на Сушена Украшение Аптекарский Дисплей Стъклена Прит?

Zerodeko 1 бр. Бобови растения Аксесоари С Многофункционалното Изискан Малък Домашен Офис покритие Ново Лечение на Сушена Украшение Аптекарский Дисплей Стъклена Притежателя Деления на Капака на Купата на Деня на Благодарността

BGN 3.33
Брой продукти

-Коледа, Деня на благодарността, Нова година, семейно събиране, сватба, парти, банкети и т.Информация за продуктите на Банката с откидными листа Е богат на функции на централната банка за бонбони, изработени от стъкло и безопасна за използване. -Материал : Стъклена многофункционална банката е Направена от висококачествен стъклен материал, здрав и предназначена за продължителна употреба на стъклен буркан за бисквити.Банка с диамантена границите : Въпреки простотата на дизайна си, тя е много практична за използване. -Размер : 20,00 X8,00 X8,00 см /7,86 X3,14 X3 стъклени буркани за закуски.Декоративни бутилки за бонбони : Стъклен буркан с капак - централна банка, нека хаос в къщата веднага ще стане чист и пълна чувства, изискана романтика ще красят вашия дом. Кристален банка за бонбони. стъклена органайзер за хранителни продукти - идеалният контейнер за съхранение на шоколадови бонбони, закуски, шоколад, сушени плодове, ядки и т.Креативен Контейнер за Бонбони : Дизайн и изключителна изработка на производство на кутии за съхранение я прави практична и красива.Кутии за бонбони : Прозрачни аптечные банки - Добра херметичност, резервоар за съхранение от специален материал, лесно разпознаваеми.

R

Избор на купувачи