.

.

Ножици за бродерия от кожата TOFL - Тежки ножици за рязане на дебели кожи - Многофункционален инструмент за бродерия от магниевой стомана Дръжка от TPU, лесен захват - К?

Ножици за бродерия от кожата TOFL - Тежки ножици за рязане на дебели кожи - Многофункционален инструмент за бродерия от магниевой стомана Дръжка от TPU, лесен захват - Компактен дизайн, голям отвор - 7,3 инча

BGN 7.93
Брой продукти

Тези тежки ножици са метални остриета, което позволява без усилие да се режат с дебела кожа и промишлени материали ✂️ МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ НОЖИЦИ за БРОДЕРИЯ - Тези промишлени ножици може да се използва като шевни ножици, шевни ножици, ножици за рязане на въжета или скъсани ножици. ✂️ ВКЛЮЧВА КОЖЕНИ ВЪЖЕТА - Тези ножици за шиене и бродерия идват в комплект с кожени джапанки.Не е необходимо да се купуват отделни ленти, така че можете да започнете свой проект за изработване точно сега. ✂️ УДОБЕН за хващане - тези 7,3-цолови тежки ножици за рязане са с големи дупки за пръстите, което ви позволява с лекота да работи в продължение на няколко часа.Това е единствената универсална двойка ножици, която ви е необходима. ✂️ УДОБЕН за хващане - тези 7,3-цолови тежки ножици за рязане са с големи дупки за пръстите, което ви позволява с лекота да работи в продължение на няколко часа. ✂️ ВКЛЮЧВА КОЖЕНИ ВЪЖЕТА - Тези ножици за шиене и бродерия идват в комплект с кожени джапанки.Те са леки, което ви дава максимален контрол.Те са устойчиви на корозия, стареене, или напукване.Това е единствената универсална двойка ножици, която ви е необходима.Те са устойчиви на корозия, стареене, или напукване. ✂️ МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ НОЖИЦИ за БРОДЕРИЯ - Тези промишлени ножици може да се използва като шевни ножици, шевни ножици, ножици за рязане на въжета или скъсани ножици.Тези тежки ножици са метални остриета, което позволява без усилие да се режат с дебела кожа и промишлени материали.

R

Избор на купувачи