.

.

BESTonZON Модерна Количка за плодове, Европейската Купа за Плодове, Чиния за Плодова Салата с Неправилна Форма, Тава за Подаване на Зеленчукови Предястия, Ястие за Пока?

BESTonZON Модерна Количка за плодове, Европейската Купа за Плодове, Чиния за Плодова Салата с Неправилна Форма, Тава за Подаване на Зеленчукови Предястия, Ястие за Показване на Шоколади и Десерти за Щандове, Кухни,

BGN 3.33
Брой продукти

- Подходящ за кухня, дневна, трапезария, спални, офис и т.Описание на Този обект представлява многофункционално и творческа обстановка за бродерия под формата на тавата за съхранение, което е декоративен и практично. - Можете да се насладите На Досугом С тази Многофункционална кутия за плодове.Елегантен и впечатляващ вид е Впечатляващ и красив.Пратката включва 1 х тава за съхранение.Ела И Вземи Един От Тях У Дома!Характеристики - Материал : пластмаса - Цвят : жълт Размер : 28 X28 X12,5 см / 11 X11 X4,91 инч.- Кутия за съхранение ви дава възможност добре да се организира и да поставите плодове И закуски. идеална за хол, хотел, общежития и тоалетна масичка. - Тази кутия за съхранение и осигурява Лесен достъп до плодове и закуски. - Тази кутия за съхранение и осигурява лесен достъп до плодове и закуски.- Кутия за съхранение ви дава възможност добре да се организира и да поставите плодове И леки закуски. - Изработен от прекрасния материал, който се отличава с издръжливост. - Подходяща за кухня, всекидневна, трапезария, спални, офис и т.- Можете да се насладите На Досугом С тази Многофункционална кутия за плодове.- Изработен е от прекрасния материал, който се отличава с издръжливост.

R

Избор на купувачи