.

.

Стенен куки LIOOBO Креативни Декоративни Стенни Куки, Лепило Куки за раницата Астронавти, Сладки Куки за детски палта, Ключ за Кърпи за ръце, Шапка и др, в Спалнята, Бан?

Стенен куки LIOOBO Креативни Декоративни Стенни Куки, Лепило Куки за раницата Астронавти, Сладки Куки за детски палта, Ключ за Кърпи за ръце, Шапка и др, в Спалнята, Банята, Кухнята - Комплект от 4 бели Куки за дрехи

BGN 6.84
Брой продукти

много гладки повърхности като стъкло, плочки, много практични и издръжливи Характеристики-Цвят : бял-Материал : смола-Размер : 8,50 X3,50 X1,00 см/3,34 X1,38 X0,39 В комплекта са включени 4 куката.СЛАДЪК ДЕКОР куки за астронавтите : Тази декорация е изпълнено с помощта на астронавтите като прототип в триизмерна форма 3 D. : Задната част на лепкав стена куката е изработена от бесследного лепкав материал, адгезива, която носи стабилност.ЛЕСНА за УПОТРЕБА : просто отлепване на етикета от задната страна, можете да я инсталирате в продължение на 20 секунди, без да вредят на стената , im СЛАДЪК ДЕКОР куки за астронавтите : Тази декорация е изпълнено с помощта на астронавтите като прототип в триизмерна форма 3 D.Използвайте тези супер красиви и уникални куки за астронавтите, за да украсят дома и да ви донесе щастие.много гладки повърхности като стъкло, плочки, много практични и издръжливи.Използвайте тези супер красиви и уникални куки за астронавтите, за да украсят дома и да ви донесе щастие. ключове, портмоне, кърпи, шапки, чадъри, палта, можете да направите всичко, което искате.КЪДЕ ПРИТКНУТЬСЯ : Лепкави куки не е подходящ за използване в детска стая, но и в бани, кабинет, кухня, гараж, офис, почти всички повърхности като мрамор, стъкло, керамика, пластмаса, дърво, метал (забележка : почистете повърхността преди да се използва. ключове, портмоне, кърпи, шапки, чадъри, палта, можете да направите всичко, което искате. ЗДРАВ материал : Декоративни стенни куки Astronaut са изработени от смола материал, изцяло ръчно изработени, im Висящ предмет от метал + U-образна кука стабилен и не пада.

R

Избор на купувачи