.

.

Лъжици за супа KAISHANE -Набор от азиатски лъжици от неръждаема стомана, 6 броя, Сребърни Дълбоки лъжичка с Овална форма, с дълга дръжка за супа, ориз, овесени ядки, Равио?

Лъжици за супа KAISHANE -Набор от азиатски лъжици от неръждаема стомана, 6 броя, Сребърни Дълбоки лъжичка с Овална форма, с дълга дръжка за супа, ориз, овесени ядки, Равиоли.

BGN 1.67
Брой продукти

Суповые лъжици от неръждаема стомана ?Предпазни мерки 1 - Тъй като лъжица е изработена от неръждаема стомана, моля опитайте се да не слагам я в мокро помещение. ? Интелигентен дизайн Ергономично заоблен дизайн лесно да държи в ръцете си и лесно за използване.? Висококачествени материали - Изработен от висококачествена неръждаема стомана, устойчиви на високи и низкотемпературным влияния, по-трайни, отколкото пластмасова и дървена лъжица. ? Предпазни мерки 2 - Ако установите, че лъжичка пукнат или повреден след получаване на пратката, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще решим проблема вместо вас. ?Инструкции за грижа - Моля, пазете след почистване и подсушете с избърсване.

R

Избор на купувачи