.

.

Отвертка за крилото на разговора с пръстен, Двустранен Отвертка T6 Torx T15, Набор от бита, за да замени 40 бр. винтове за крилото на разговора с пръстен T6 T15 за видеодомофо

Отвертка за крилото на разговора с пръстен, Двустранен Отвертка T6 Torx T15, Набор от бита, за да замени 40 бр. винтове за крилото на разговора с пръстен T6 T15 за видеодомофон 1,2 и Pro (синя)

BGN 3.20
Брой продукти

-Отвертки с различни размери ще ви помогнат в ремонт 【Многофункционалност】 : Ние много пъти изпитва официален продукт, подходящ за всички врати на повиквания, включително звънец Ring doorbell & Ring doorbell 2 и звънец Ring doorbell pro и elite. - Цвят : черен - Материал : въглеродна стомана -Опаковка : Здрава хартиена кутия.【Отвертка, за да пръстеновиден крилото на разговора】 : Отвертка, за да замени пръстеновиден на крилото разговор с двойна глава T6 torx и T15, използвани за облекчаване на пръстеновиден видеодомофон l, пръстеновиден крилото на разговора 2,3 ring doorbell pro security, без повреда с помощта на 40 бр. 【Само винтове за пръстеновиден крилото на разговора】 : С отвертка torx T6 и T15, умна отвертка за всички версии на пръстеновиден видеодомофон. пръстеновидни дръжки на разговори имат два винта за сигурност с различни размери. 【Защитно отвертка T15 T6 Torx 】 : Лесно е да се държи в ръка и да се върти, много здрава и трайна, ергономична дръжка, нескользящий дизайн и повишават деликатес докосване отвертка към кольцевому дверному едно телефонно обаждане. -Изящна изработка, всеки край може точно да се фиксира с винтове, без да вредят на винт и глава на отвертка. корона отвертка.Винтовете са изработени от промишлена закалена въглеродна стомана, нашите винтове са съвместими с Ring doorbell & Ring doorbell 2,3 и Ring doorbell pro.Отвертка T15 за винтове с по-голям размер.Отвертка за крилото на разговора може да се използва за теглене на крилото разговор с пръстени за смяна на батерията, зареждане и подмяна, както и за нулиране на паролата за достъп до Wi-Fi интернет.

R

Избор на купувачи