.

.

Рамка за Тафтинга, Рама Тафтинга Килим с Настолен скоба, Дървена Рамка за вземане на килими 27,5 x 27,5 за пистолет за тафтинга е Подходящ за електрически Пистолет за пр?

Рамка за Тафтинга, Рама Тафтинга Килим с Настолен скоба, Дървена Рамка за вземане на килими 27,5 x 27,5 за пистолет за тафтинга е Подходящ за електрически Пистолет за производство на килими-Инструменти за шиене, бродерия

BGN 1.33
Брой продукти

❀【Лесно се инсталира】 Тази рамка има две клещи за обработка на дърво, пръчки за нокти, пильными дискове, деревообрабатывающими скоби, инструкции за инсталиране и монтаж инструмент, контур за кърпичка в комплекта не е включена в цената, отличен за шиене, плетене и бродерияНашите скоби са подходящи за плот с дебелина по-малко от 20 мм. ❀【 Лесна употреба】 С тази рамка за тафтинга ще почувствате спестяване на време и усилия, в сравнение с рамката за тафтинга със собствените си ръце.Спецификация : Цвят : Цвят на дървото Материал : каучукови дървета Размер : Външна рамка : 75 * 75 см (от 29,5 x 29,5") Вътрешна площ тафтинга : 70 *70 см (27,5 "x 27,5") Дебелина на дъската : 2,5 см / 1 "Широчина на дъската : 7 см /2,75" (Препоръчително е да използвате кърпа, за да тафтинга повече от 90 * 90 см /35 * 35") Скоби са подходящи само за плот с дебелина по-малко от 20 mm. ❀【Перфектно качество на изработката】 изящна изработка, полиране, гладка и удобна. ❀【Широкото използване на】Рамка за тафтинга килим подходящ за тафтингового пистолет, игли за удар, ковролина, производство на гоблени, шиене, тафтинга, машинна бродерия, ръчно шиене е много подходящ за начинаещи плета, професионални артисти, ученици-изкуствоведи и други любители на ръчно изработени със собствените си ръце.❀【Качествени материали】Рамка за тафтинга е изработена от каучуково дърво, което е едновременно силен и деликатен. - Чудесно за шиене, тафтинга и производство на килими.С помощта на тази рамка може да се изпълни за шиене с лекота и гъвкавост. - за професионални художници, училища, студенти-изкуствоведи и други любители на занаяти собствените си ръце.Пакетът включва : 1 x рамка за тафтинга 1 x пильный диск е 2 x скоби (подходящи за плот с дебелина по-малко от 20 mm) 2 x вълнени пръчици 1 x инструмент за монтаж 1 x ръководство за инсталиране Забележка : 2 бр.

R

Избор на купувачи