.

.

HANABASS 5 бр. Подвесная Чанта за дрехи, Прозрачни Чанти-Организаторите, Пътни Чанти, Дрехи, Чанти За съхранение на Дрехи, Висящ Калъф за Дрехи, Подвесная Чанта за дрехи, ?

HANABASS 5 бр. Подвесная Чанта за дрехи, Прозрачни Чанти-Организаторите, Пътни Чанти, Дрехи, Чанти За съхранение на Дрехи, Висящ Калъф за Дрехи, Подвесная Чанта за дрехи, Чанта за дрехи, Защитен калъф за Костюм

BGN 1.67
Брой продукти

Списък на пакетите 5 × Чанти за дрехи Характеристики -Материал : подвесная чанта за съхранение на дрехи PEVA -Размер : 120,00 X60,00 X0,60 см / 47,16 X23,58 X0 чанта за носене на костюм.ЗАЩИТА ЗА ДРЕХИ-5 бр.Му може да се използва и за почистване, той е прост и надежден.Можете да го използвате с доверие. калъф за дрехи, от висококачествени материали, практични и издръжливи.ЧАНТА ЗА СВАТБЕНИ ОБЛЕКЛА - Сълзи се дават лесно.ЧАНТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ДРЕХИ - долно Оттичане триизмерен дизайн позволява да се избегне бръчки и запазва целостта на дрехи.Информация за стоки Калъф за дрехи Ако търсите професионална чанта за дрехи, на разумна цена, тогава тук. -Той е лесен за дизайн, но практични за използване, че ще ви даде един добър опит в използването на прозрачен подвесного на гардероба. -Не е толкова лесно да се скъса. -Лек и преносим, фино изработени, да ви е много удобен за носене пътна чанта за дрехите.Могат да бъдат повторно използвани и изчистен, лесен и надежден.Калъф за дрехи в гардероба - той е направен от добри материали, отлично и практичен, той може да ви служи дълго време.ЧАНТА за ГАРДЕРОБ - изработени от добри материали, е превъзходно и практична, тя може да продължи ви за дълго време.

R

Избор на купувачи