.

.

Cabilock Трайни 2 бр. Комплект за Събиране на Плодове от Неръждаема Стомана с по Два Шипа, Десерт Вилица, Маруля Вилици, Вечерни Аксесоари за бара на Хотела KTV (Розово Зла?

Cabilock Трайни 2 бр. Комплект за Събиране на Плодове от Неръждаема Стомана с по Два Шипа, Десерт Вилица, Маруля Вилици, Вечерни Аксесоари за бара на Хотела KTV (Розово Злато)

BGN 1.00
Брой продукти

-Материал : Неръждаема стоманаПратката включва 2 вилици за плодове от неръждаема стомана.Малки вилици за салата, имат конструкция с две зъби и солидна конструкция, гладка, без неравни краища.- Малки вилици за салата, имат дизайн с две зъби и солидна конструкция, гладка, без неравни краища.- Подходящ за използване в бар, кафене, лятна плажна парти в хотел, дом или на други различни партита.Идеален за готвене на плодове, сладкиши, десерти, предястия, лесен за употреба, удобен и полезен за здравето.Подходящ за използване в бар, кафене, лятна плажна парти в хотел, дом или на други различни партита. Стилен съдове ще се превърне в ежедневните си ястия в изискана храна. - Стилна съдове може да се превърне в ежедневните си ястия в изискана празник.Тя може да се използва като забавни закуски, плодови закуски, ястия за партита, кексчета и т.Характеристики-Цвят : rose gold.Описание Cabilock Този продукт включва в себе си две вилици за плодове.-Размер : 10x2x0,2 виж - Изработен от висококачествена неръждаема стомана, безопасен за вашето семейство и е трайна.- Тя може да се използва като забавни, леки закуски, плодове, ястия, кексчета и т.Изработен от висококачествена неръждаема стомана, безопасен за вашето семейство и е трайна.

R

Избор на купувачи