.

.

Yalice Коледен рисуване на ноктите си Къси Квадратни Коледни Режийни Нокти Дизайн Снежен дядо коледа Режийни Ноктите Червен Лосове Акрилна стикер за нокти за жени и м

Yalice Коледен рисуване на ноктите си Къси Квадратни Коледни Режийни Нокти Дизайн Снежен дядо коледа Режийни Ноктите Червен Лосове Акрилна стикер за нокти за жени и момичета (Червен-4)

BGN 1.00
Брой продукти

3Този продукт съдържа 24 бр. Ние предлагаме само двустранни стикери за нокти, а не течен клей (защото не се осигурява транспорт от съображения за сигурност) Опаковка : 24 бр режийни нокти.това може да продължи около 1-2 седмици. ? Къси квадратни нокти издават се в 12 различни размери, така че лесно да изберете подходящия размер, който е подходящ за всеки ваш изменение. 2 листа 24 бр стикери за нокти. двустранни стикери за нокти на тыльную страна на въздушната ноктите (или използвайте собствен лепило за нокти). Използвайте нашия безплатен пилочку за нокти, просто да се полират ноктите, чисти и сухи ръце за по-добър баланс. административни нокти. пила за нокти различни цветове.Do не изваждайте го драстично, тъй като това може да остави следи от етикети на повърхността на ноктите. Потопете ноктите си в топла вода за 2 минути, това ще улесни премахване на етикети с нокти. Моля, опитайте се да не се облича нашите общи ноктите при миене на съдове, пране на дрехи и друга продължителна работа на водата. Използвайте ножица за рязане на дълги нокти. Изберете подходящ размер за вашите нокти 2.Маникюр Как да се насладите на накладным нокът : 1.Съвети за отстраняване : 1. ? Къси квадратни нокти издават се в 12 различни размери, така че лесно да изберете подходящия размер, който е подходящ за всеки ваш изменение. При необходимост подпилите и придайте форма на новите си ноктите. Моля, почистете кожата си ноктите на смъртта. административни нокти. Изберете най-подходящата двустранен самозалепваща лента и с помощта на ножица нарежете на подходящи парчета.

R

Избор на купувачи