.

.

npkgvia Color Gem Star Diamond очна линия Принцеса, дръжка за Начинаещи, Водоустойчиви, Не Предизвиква виене на свят, Течната очна линия, с Твърда Корона, Шаблони за Котешки очи (1-

npkgvia Color Gem Star Diamond очна линия Принцеса, дръжка за Начинаещи, Водоустойчиви, Не Предизвиква виене на свят, Течната очна линия, с Твърда Корона, Шаблони за Котешки очи (1-F, един размер)

BGN 2.50
Брой продукти

Всички те са снабдени с капаци за използване при пътуване 【Когато молив за вежди】 Не може да се използва като очна линия, но също така може да използва за попълване на устните, за красивия финала. 【Непобедима цена】 Спестете пари в покупката си.Освен това, можете да ги използвате в бровях (или като молив за сенки за очи). 【Определение/ Грим】ще Можете да рисувате на точни линии за създаване на ясен образ, подчеркивающего очите, или леко да ги за създаване на разноцветного начин.【БЕЗОПАСНА ПОКУПКА】 Дата на производство, срок на годност и държава на издаване, посочени на опаковката или продукт.Ниско ниво на реализация. 【12 continuum цветове】 Няколко сенки молив за очи : черно, кафяво, кафе, розово, червено, бяло, сиво, тъмно синьо, зелено и маслинено-зелен.Течна очна линия за очи Устойчиви на пот формула, която не размазывается и не избледнява един старт на очна линия 1 мл Котешко око Ситопечат очна линия. , Тествани под дерматологическим контрол.

R

Избор на купувачи