.

.

Комплект аксесоари за микроскоп за Възрастни 1000X Дигитален Микроскоп Електронни Видеомикроскопы 4,3-Инчов LCD USB Поставка за Микроскоп Лабораторни Консумативи (Увел?

Комплект аксесоари за микроскоп за Възрастни 1000X Дигитален Микроскоп Електронни Видеомикроскопы 4,3-Инчов LCD USB Поставка за Микроскоп Лабораторни Консумативи (Увеличение: 1000X)

BGN 19.44
Брой продукти

3 инча Максимален пиксел видео на екрана : 960 пиксела Оптично размер : 1/6 "Източник на светлина : 8 led крушки (регулируема яркост) Работен ток : 340 ма Консумирана мощност : 1,7 ВТцвет : черен Размер на елемента : 16 * 12 * 4Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.Моля, обърнете истински като стандарт.Размер на екрана : 4.Незаменим аксесоар за микроскоп. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Подкрепа за съхранение на TF картата и предаване на данни в USB порт на компютъра. 8 led лампи за осветление в условия на слаба осветеност, яркост се регулира. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Незаменим аксесоар за микроскоп.Това е практичен аксесоар, лесен за инсталиране.5 комплектът включва : (на дребно с опаковка) 1 x микроскоп 1 x Регулируем държач 1 x USB кабел 1 х Ръководство на потребителя (на английски и китайски) 1 x CD driver Забележка : 1.Това е практичен аксесоар, лесен за инсталиране.Използва висококачествени материали, е трайна, има стабилни резултати и може да се използва в продължение на дълго време.Интегриран дизайн с 4,3-инчов LCD екран, не е необходимо да се свърже с компютър.

R

Избор на купувачи