.

.

Калъф за Изцяло Нов Kindle Oasis 2019 премиум-клас, изкуствена кожа, хитър калъф с функция за автоматично събуждане /сън, умен Водоустойчив калъф за изцяло Нов Kindle Oasis 10-то п?

Калъф за Изцяло Нов Kindle Oasis 2019 премиум-клас, изкуствена кожа, хитър калъф с функция за автоматично събуждане /сън, умен Водоустойчив калъф за изцяло Нов Kindle Oasis 10-то поколение, производство на 2019 година

BGN 16.35
Брой продукти

Имате въпроси?Свържете се с нас 1Отлична защита : Външна част е от изкуствена кожа и вътрешна част от микрофибър предпазва устройството kindle от драскотини и прах. съобщение (образец № S8 IN40). Работи ли функцията за автоматично събуждане / сън?Да, функция за събуждане / сън работи перфектно.Цифрова Технология на печат : В сравнение с традиционния печат и процеса на боядисване, тя позволява да се постигне по-сложно и ярка ефект на нанасяне на рисунка върху тялото, достъпни в различни ярки и забавни цветове.Сложи го в чантата си, и ще можете да се насладите четене по всяко време и на всяко място.【Съвместими модели】 Предназначена единствено за 7-инчов чисто нов Kindle Oasis (10-то поколение) 2019 г.Пакетът включва : 1 x калъф Kindle Paperwhite.Лесен за носене, осигурява вашето устройство максимална защита без допълнителен обем.Спестяване на енергия за увеличаване на времето за четене.Вграден магнит осигурява надеждно затваряне на капака. 【АВТОМАТИЧНО СЪБУЖДАНЕ / приспиване】Събуди или преведете устройството е в спящ режим, отваряне или затваряне на капака. 【Пълна защита】 Висококачествена външна част от изкуствена кожа и вътрешна част от микрофибър, се различават финес, мекота и издръжливост, като предоставя на вашето планшету най-добрата защита от удари, прах, повреди и драскотини Вътрешна част от микрофибър осигурява комфорт, предпазва екрана и запазва в чистота.

R

Избор на купувачи