.

.

YANGPIN - грамофона Lazy Susan от ултра силна стъкло (в пълен размер) с Въртящ се Сервировочным Тава, през Цялата Тенис на грамофона и за масата за хранене, китайски ресторан?

YANGPIN - грамофона Lazy Susan от ултра силна стъкло (в пълен размер) с Въртящ се Сервировочным Тава, през Цялата Тенис на грамофона и за масата за хранене, китайски ресторант, тераса, Маса за самостоятелно приготвяне

BGN 14.04
Брой продукти

По-голяма основа от алуминиева сплав пречи на наклона на въртящия се плот и повишава неговата носеща способностТой не поцарапает си ръце при въртене, което е много сигурно.По-голяма основа от алуминиева сплав пречи на наклона на въртящия се плот и повишава неговата носеща способност.Ние се ангажираме да ви предоставим най-пълната услуга, за да се гарантира вашето удовлетворение, моля, бъдете сигурни, че купувате. ◆? Въртяща се маса, оборудван здрави стоманени лагери и се върти плавно и безшумно.Така че спокойно можете да го поставите на масата като декорация. ◆? Въртяща се маса, оборудван здрави стоманени лагери и се върти плавно и безшумно. ◆? Въртяща се маса е изработена от закалено стъкло и е с изключително гладка повърхност, която лесно за почистване. ◆? Този кръгла въртяща се тава е инсталиран в центъра на масата за хранене, за да могат гостите могат лесно да споделят ястия.★ Ако това е основен продукт, вие ще откриете за повредени части на външната опаковка, моля, направете снимки (включително аутсорсинг на етикети + счупени) и след това откажете се подписва от него, за да се намалят загубите, ние отново ще ви изпратим нова опаковка.Вие също може да го постави на масата в хола, за да сложим вази, букети, или други украшения. ◆? Въртяща се маса е изработена от закалено стъкло и е с изключително гладка повърхност, която лесно за почистване. ◆? Край на въртяща се табла за обслужване на много елегантен след повтаряща се полиране. ◆? Моля, обърнете внимание : Моля, измерете размера на вашия работен плот, преди покупка мързелив Сюзън. ◆? Край на въртяща се табла за обслужване на много елегантен след повтаряща се полиране.Така че спокойно можете да го поставите на масата като декорация.Когато въртяща се тава инсталирани на работния плот, отстрани на работния плот трябва да се резервират 30-40 см свободно място.Вие също може да го постави на масата в хола, за да сложим вази, букети, или други украшения.

R

Избор на купувачи