.

.

Колие ръчна изработка - Колиета за най-добър приятел, Колиета с Надпис Завинаги обичам, пощенска Картичка за Коледа, подарък за абитуриентски бал, Рожден Ден на най-?

Колие ръчна изработка - Колиета за най-добър приятел, Колиета с Надпис Завинаги обичам, пощенска Картичка за Коледа, подарък за абитуриентски бал, Рожден Ден на най-добър приятел, Луксозно колие от бяло злато 14 карата.

BGN 16.33
Брой продукти

Изненадайте любимия си човек с този прекрасен подарък днес!Това не е дреболия, а голямата изненада за любовта!Вие не можете да назначи цена смислен оценят дарове. ▶ Предлага ъпгрейд до кутията в стил махагон.Този символ на вечната любов неизменно се обичаме и се намира в тенденция навсякъде.Дължина на веригата от кабел е 18 инча с разширение с 4 инча и застегивается на закопчалка-кука.ЛЕСНА ЗА НАСТРОЙКА КАРТИЧКА МНЕНИЯ : Просто натиснете бутона "Настроите", за да добавите своята персонализация или снимката, а след това да завършите поръчката си.Окачване на разположение в обзавеждането е от бяло злато 14 карата или жълто злато 18 карата и включва 18-инчови верига с удлинителем дължина 4 инча и с карабинер.Това бижу ще се превърне в уникална и с хубав подарък под формата на колиета за вашата майка, съпруга, дъщеря, син, булки, бъдещата си съпруга, гадже, приятелка, внучки, внук, на малко момиче, на семейството.Дължина на веригата от кабел е 18 инча с разширение с 4 инча и застегивается на закопчалка-кука.Комплектът включва : подарък кутия.ВДЪХНОВЯВАЩА КАРТИЧКА с ПОСЛАНИЕ : Декорация с пощенска картичка-послание представляват неразривна връзка между две души.Комплектът включва : подарък кутия. ▶ Идва с карта-съобщение с надпис, като на първата фигура.Време на изработка : 3-5 работни дни Време за доставка : 3-5 работни дни.Изненадайте любимия си човек с този прекрасен подарък днес!Това не е дреболия, а голямата изненада за любовта!. ▶ Кабелна верига се регулира и е застегивается с помощта на закопчалка-пушка.Това бижу ще се превърне в уникална и с хубав подарък под формата на колиета за вашата майка, съпруга, дъщеря, син, булки, бъдещата си съпруга, гадже, приятелка, внучки, внук, на малко момиче, на семейството.Изработени по поръчка в САЩ.Ако не сте доволен от този трайни и полезни колиета ръчно изработени, върни го, за да се върнете на 100% от стойността на покупката.Това красиво колие и съществен картичка с послание непременно ще станат съкровище на сърцето на дъщеря си.МАТЕРИАЛИ и размер : Това колие е изработено от висококачествена полирана хирургическа стомана. ▶ При малък грижи наши бижута продължават дълго. Размери на кулон : -Височина 0,6 мкн (1,5 cm) -Ширина 1,1 мкн (2,7 см).Идеално за : Подарък за рожден ден, подарък за Деня на благодарността, подарък за коледа, подарък за Нова година, подарък за най-добрия си приятел, семеен подарък, подарък за Свети Валентин, колие за майката, колие за дъщеря си, колие-обещание огърлица за ежедневието. Размери на кулон : -Височина 0,6 мкн (1,5 cm) -Ширина 1,1 мкн (2,7 см).Вечния СПОМЕН : нашите бижута приложен подарък най-високо качество със специално съобщение.ВДЪХНОВЯВАЩА КАРТИЧКА с ПОСЛАНИЕ : Декорация с пощенска картичка-послание представляват неразривна връзка между две души.

R

Избор на купувачи