.

.

Кошница за хляб Cabilock от Ратан, 6 бр., Мини-Плетени Кошници с Дръжки, Селски Ратанови Сватбена Кошница за Момичета-Цветочниц, Подарък Кутия за Бонбони, Шоколад и Бискв?

Кошница за хляб Cabilock от Ратан, 6 бр., Мини-Плетени Кошници с Дръжки, Селски Ратанови Сватбена Кошница за Момичета-Цветочниц, Подарък Кутия за Бонбони, Шоколад и Бисквити, Подаръци за Сватба, Великден Партита, Ракита,

BGN 6.43
Брой продукти

Изработени от естествена лозя, което го прави i.удобна кошница от естествена кафява дървесен чипс за допълнителна здравина, а също и луксозна дръжка от ултра силна дърво. Мини-Плетени кошници с дръжки от ратан в селски стил, сватбена кошница за момичета-цветочниц, подарък кутия за бонбони, шоколад, бисквити за сватбената Великден партита Особености - Материал : Пластмаса, бамбук Опаковка, включваща 6 кошници. Вземете класическа кошница със своята любов в парка, на плажа, на поляни и на много други места.Изключително практични и подходящи за пикник или на съхранение.Съхранение на всички продукти или глоба всячины.Идеалната декорация за дома, етажната собственост и се съхранява в багажника на вашия автомобил.

R

Избор на купувачи