.

.

Бутилка с Вакуумна изолация, от Мед 22 грама Новост Пени За вашите Мисли Саркастични Подигравки Забележки Смешно Интровертите Сарказъм Думи Саркастическая Цитат Б?

Бутилка с Вакуумна изолация, от Мед 22 грама Новост Пени За вашите Мисли Саркастични Подигравки Забележки Смешно Интровертите Сарказъм Думи Саркастическая Цитат Бял / 22 грама

BGN 2.67
Брой продукти

Тази благородна бутилка от неръждаема стомана двойни стени, защитена от разливане, с винт на капака запазва напитките топли или студени : Забележка : Доставчик на печат не може да гарантира, че на мястото на дизайн ще отговарят на ръце капачка, както е показано на макетах. : Не съдържа BPA. : Дизайн, защищающая от разливи.Освен това, тези бутилки не се позволи на кондензат - те не се потя и не се плъзгат. : Един размер : 22 грама (0,65 л).Продължавай в същия дух с бутилка вода премиум-клас на движение, която е идеална, за да остане хидратирана и стилен. : Устойчив на надраскване и замира. : Забележка : прозрачни елементи от дизайна не винаги правилно са показани на бутилирана тъмен цвят.Идеално за всеки декор на спалнята или хола.Уникални идеи за син, дъщеря, майка, любим човек, съпруг, баща, майка, домашен любимец - това е колкото на два дни.Стени от неръждаема стомана, изработени специално за стандартни автомобилни подстаканников, устойчиви на надраскване и замира.[ИЗОЛИРАНО БУТИЛКА 20 мл] - Намаляване на броя на еднократна употреба от пластмаса с помощта на тази екологично чиста изолирана бутилки за вода, която лесни за почистване и трайни. [ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ] - Цялата ни висококачествени продукти отпечатан върху материала по-високо качество на най-модерния хардуер.

R

Избор на купувачи