.

.

LOYY/ Пуловери за малки Кучета, Плюшени Пуловер с кръгло деколте и цветя в стил Маргаритки за Момичета, Есента и Зимата е Топъл, мек вълнен плат Пуловер за малки до Сре?

LOYY/ Пуловери за малки Кучета, Плюшени Пуловер с кръгло деколте и цветя в стил Маргаритки за Момичета, Есента и Зимата е Топъл, мек вълнен плат Пуловер за малки до Средни Кучета, Розов XL

BGN 9.99
Брой продукти

26"7- 8 кг Помещение включва : 1 х дрехи за домашни любимци Забележки : 1 【Занаят】 Розов / жълт / зелен пуловер за кученца е трайна и всеки детайл може да е сигнал за високо качество. Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см от ръчно измерване и 3-5 грама от разликата между различни цветове.Покажете му / й стил. 【Занаят】 Розов / жълт / зелен пуловер за кученца е трайна и всеки детайл може да е сигнал за високо качество.Коралов руно - това е нов вид плат, фина текстура, мека на допир, лесно деформируемой, лесно выпадающей, без белене, без избледняване на цвета, без раздразнения на кожата, без алергии. Моля, бъдете търпеливи и измерете обиколката на гърдите на кучето, преди да закупят даден артикул. 【Мода】 Стил пуловери small medium dogs е прост, но е моден.【Размер】 е Препоръчително да се купуват в размер по-голям за отглеждане на кучета.5- 3 кг М30 см/11,81"-41 см/16,14"-3.Подробна информация за продукта : Материал : корал руно Вид на продукта : палто за домашни любимци Сезон : есен/зима Целева аудитория : куче Размер : S, M, L, XL Цвят : зелен, жълт, розов Отговаря : чихуахуа, йоркширски териер, елена, shih дзъ, померан, френски булдог Характеристики : Удобна таблица на размерите : РазмерЗавъртане на- гърди Тегло XS-20 см/7,87 "-32 см/12. 【Високо качество】 високо качество на материалите, от които е изработен женски пуловер за малки кучета, удобни, приятни за кожата, са безопасни и полезни за здравето на вашето куче. Поради разлика в екрана на цвят може да се различават малко от това, което очаквате, моля, нека това.Комбинация от коралов отвътре на чист цвят и малки ромашек прави вашето кученце в център на внимание, където и да се намирал - на улицата или на поляната. 【Високо качество】 високо качество на материалите, от които е изработен женски пуловер за малки кучета, удобни, приятни за кожата, са безопасни и полезни за здравето на вашето куче.Пуловери за кучета за есен-зима здрави и износоустойчиви, те са лесни за почистване.Препоръчително е да се купуват на по-голям размер за отглеждане на кучета.Тъй като размерът на продавача е различно и размера на породата на кучето, също е различна (в/см), моля, запознайте се с таблицата за размери и търпеливо измерете размера на домашен любимец, за да се избегнат ненужни проблеми.

R

Избор на купувачи