.

.

HCY 12шт Кристални Куки за Завеса за Душ, Нержавеющее Пръстен За Завеси За Душ, Художествени Декори, Декоративни Куки за Баня (Червен)

HCY 12шт Кристални Куки за Завеса за Душ, Нержавеющее Пръстен За Завеси За Душ, Художествени Декори, Декоративни Куки за Баня (Червен)

BGN 5.99
Брой продукти

3Тези куки за завеса за душ са достатъчно здрави, за да държат тежката завеса. Куки за завеса за душ с кристали в модерен стил, куки за завеса за душ-красивата украса за вашата баня. Ще се насладите на тези куки за завеса.Лесен за употреба. Ще се насладите на тези куки за завеса.Перфектен подарък за вашия дом. Устойчив на корозия и е здрава.Инсталирането отнема само няколко минути, тези халки за завеса за душ позволяват сравнително лесно да окачите завесите за душ и лигавицата.(Други неща, не са включени).Тези куки за завеса за душ са достатъчно здрави, за да държат тежката завеса. Пратката включва : 12 бр.Премиальное качество : Тези кукички за завеси за душ, изработени от здрав акрилен плат. Устойчив на корозия и е здрава. Пратката включва : 12 бр.Лесна употреба : Тези блестящи кукички за завеси за душ може бързо и лесно да се приложи към проушинам за завеси за душ и карнизу за пердета.Прости куки за завеса в шикозен стил.Лесен за употреба.Перфектен подарък за вашия дом. Размер : както е показано на фигурата. х кука за завеси за душ.Е направен от акрилен плат.Полезни и приятни подаръци за пътуване, деня на благодарността, Коледа, за дома или хотела.(Други неща, не са включени). х кука за завеси за душ. Прости куки за завеса в шикозен стил.Кръст Бод Пакет включват : 12 бр.Те са лесни за инсталиране.Полезни и приятни подаръци за пътуване, деня на благодарността, Коледа, за дома или хотела. Размер : както е показано на фигурата.

R

Избор на купувачи