.

.

DOITOOL, 2 броя, Масажор, Препарат за почистване на Люфы, Ексфолиращ Крем За Мъже, Дълъг Мъжки Цвят с Двойна Четка за жени, устойчива на плъзгане Четка за измиване, Суха Д?

DOITOOL, 2 броя, Масажор, Препарат за почистване на Люфы, Ексфолиращ Крем За Мъже, Дълъг Мъжки Цвят с Двойна Четка за жени, устойчива на плъзгане Четка за измиване, Суха Душ без Крака, Пилинг четка за гърба, Вана

BGN 5.92
Брой продукти

- Може да се използва с шампоан, за душ, за да получите най-добър ефект гъба с дълга дръжкаЗатяжка за душа в банята : Направете на тялото гладка, премахване на остатъци от мазнина от повърхността на кожата и премахване на излишната мазнина от порите. - Разработена с дълга дръжка, тя е удобна за почистване на гърба с по-малко усилия душ четка. / 15,33 X3,14 X1,57 см Четки за ексфолиране на тялото. -Цвят : Отшелушивающая четка за душ с различни цветове. четка за почистване на гърба Е за четка за къпане, изработени от материали ABS и TPR за употреба.Четка за душ с обратна страна : Дълбоко почиства и ревитализира вашата тусклую и суха кожа, с помощта на която лесно можете да лъсвам трудно достъпните райони. -Размер : Около 39,00 X8,00 X4,00 см.Пратката включва 2 x четка за къпане Характеристики - Ефективно масаж на кожата и расслабляйте мускулите на цялото тяло с Четка за баня за тялото.Информация за стоки, Четка за почистване на гърба Loofah Можете да изпратите на своите приятели и роднини в качеството .Стъргало за гърба с люфой : Четка за тяло може да се използва в банята и вана за измиване, а също така и върху суха кожа в солариума или след къпане.Скрубер за почистване на задната част е Изработена от висококачествени материали TPR и на КОРЕМА, които са лесни за използване и доста практични.

R

Избор на купувачи