.

.

Комплект за почистване на Четки за автомивка FAVOMOTO Чистящая Въже За Автомивка Въже За колата Няма да Навреди на Четка За Избърсване на прах с Четка За избърсване на ?

Комплект за почистване на Четки за автомивка FAVOMOTO Чистящая Въже За Автомивка Въже За колата Няма да Навреди на Четка За Избърсване на прах с Четка За избърсване на арматурното табло От Микрофибър Аксесоари за Автомивки

BGN 3.33
Брой продукти

- По-мека, гладка и турбуленции, суперпоглощающая въже може да осигури отлична чистота на повърхността на оборудване за почистване на автомобили - Може да не е само измиване на автомобил, камион или мотоциклет, но и отличен използването на четка за почистване на прозорци и аксесоари за дома. - Наставка за парцал от шенилна прави почистване лесно, бързо и ефективно и не поцарапает колата и предмети от бита, като наставка за парцал от микрофибър за почистване на прозорци., въже за пода от микрофибър, която е изработена от шенилна, с дебел, плътен косъм, подходящи за почистване на предното стъкло на превозното средство и на стъкла и т.Осъществяване на списък 1 х наставка за парцал Характеристики -Материал : Шенилна въже за автомивка. - Четка за обяснения автомобил - идеален помощник за измиване, изсушаване, избърсване на прах от автомобилите си или потребителска четка за избърсване на прах. -Размер : Около 30,00 X20,00 X4,00 см/11,79 X7,86 X1,57 см комплект за обяснения мотоциклет. -Цвят : Различни аксесоари за автомивки.Позволява премахване на прах и мръсотия с автомобилна боя, без да наранява нея.Четка за измиване на автомобила : Накрайник за меки материали от шенилна, отлично абсорбира влагата, така че вашата пране става по-лесно и по-бързо, по-практично и удобно.Информация за стоки, Въже за почистване на автомобили гъвкава Функция прибиране на реколтата съответства на характеристиките на ергономичния си дизайн.Четка за измиване на арматурното табло на автомобила с ефект почистване на капака на двигателя, идеален за измиване на автомобили, почистване на стъкла и т.

R

Избор на купувачи