.

.

Скоба за защита на ставите на Щеката, Държач за защита на Ставите на Билярдни стикове Избягвайте Попадане на Земята, Никога не се страхувайте се с катарама за биляр?

Скоба за защита на ставите на Щеката, Държач за защита на Ставите на Билярдни стикове Избягвайте Попадане на Земята, Никога не се страхувайте се с катарама за билярд

BGN 6.13
Брой продукти

Скоба за съхранение на защита на билярдни ставите ви позволява да съхранявате едновременно 3 брПредпазна скоба и ви позволява да се избегне перепутывания защитни ръкави помежду си, когато опаковката стикове след мача. Този продукт ви позволява да се избегне случаен допир до земята по време на игра.3 инча Диаметър на отвора : приблизително 1,3 см /0,5 инча Тегло : прибл. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】трябва само развийте защитно устройство за връзка, поставете го в кръгъл отвор в двата края на затваряне за съхранение и прикрутить.Параметри : Тип на продукта : Скоба за закрепване на щеката Материал : алуминий Цвят : както е показано на фигура Дължина продукти : около 8,9 см/3.【МНОГО функции】 Този титуляр за защита на ставите помага да се избегне случаен допир защитен своята практика към земята по време на игра. 【ЛЕСНО да се СЪХРАНЯВА】Скоба за съхранение на защита на ставите бильярдного щеката ви позволява да съхранявате едновременно 3 бр. Развийте средство за защита на ставите, поставете го в кръгъл отвор в двата края на затваряне за съхранение и прикрутите. 20,0 g / 0,7 грама Осъществяване Списък : 1 х защитно скоба за свързване на щеката 1 х обтегач. средства за защита на ставите, никога няма да се страхуват от загуба. Да не се бърка защитни ръкави помежду си, когато опаковката стикове след мача. средства за защита на ставите, никога няма да се страхуват да губят.

R

Избор на купувачи