.

.

Кърпи за рождения Ден на кучето Realeaf, 2 опаковки, Аксесоари за парти в чест на рождения Ден на кучето, Синя и розова Забрадка, Триъгълни Двупосочен шал за момче и моми?

Кърпи за рождения Ден на кучето Realeaf, 2 опаковки, Аксесоари за парти в чест на рождения Ден на кучето, Синя и розова Забрадка, Триъгълни Двупосочен шал за момче и момиче, висококачествена и здрава тъкан, се предлага

BGN 1.67
Брой продукти

Предлага се в три размера, почти за всички породи кучета можете да намерите шал за кучета с подходящ размерТози сладък шал за кученце ще бъде подарък за рождения си ден.Дизайн цифра за рожден ден. [СЛУЧАИ] : Чудесен предмет за парти по случай рождения ден.Идеален за ежедневна употреба, фотосесии, партита и подаръци за рожден ден.Този сладък шал за кученце ще бъде подарък за рождения си ден. [Материал на по-високо качество] : Двуслойни дизайн за допълнителна здравина и защита от ухапвания от домашни животни, която ще надживее всички приключения на вашето куче.При всякакви проблеми с качеството или други проблеми, ние предлагаме 100% гаранция за връщане на парите.X-Large е подходящ за шията дължина до 21 инча.Регулируема кацане.Материал : двупластова здрава тъкан премиум-клас, удобни и дишащи. [Материал на по-високо качество] : Двуслойни дизайн за допълнителна здравина и защита от ухапвания от домашни животни, която ще надживее всички приключения на вашето куче. [ДИЗАЙН в стила на рожден ДЕН] : Тази кърпа за кучета изпълнена с модели на тема рожден ден. [100% ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНОСТ на КЛИЕНТИТЕ] : Ние стоим зад всички наши продукти.Всяка опаковка включва в себе си 2 опаковки.X-Голям размер - 21 "X21"X30", подходящ за врата с размер 16 "-21" наоколо. [СЛУЧАИ] : Чудесен предмет за парти по случай рождения ден. Малък размер - 15 "X15"X21", подходящ за врата с размер 7 "-12" наоколо.Идеален за собственици, които искат да се обличаш неговите красиви кученца в деня на раждането. [100% ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНОСТ на КЛИЕНТИТЕ] : Ние стоим зад всички наши продукти.

R

Избор на купувачи