.

.

Kluein Подложка за едно пътуване легло за домашни любимци 72x72, Голям Моющийся подложка за кученца, подложка за кошари за кучета, Мек, мек вълнен плат отгоре, Водоустойч?

Kluein Подложка за едно пътуване легло за домашни любимци 72x72, Голям Моющийся подложка за кученца, подложка за кошари за кучета, Мек, мек вълнен плат отгоре, Водоустойчив Нескользящий подложка за кучета; Кошарката

BGN 3.33
Брой продукти

Сушете в перална машина на слаб огън или го окачат да изсъхне ?УКАЗАНИЯ Поставете уплътнението на пода узорчатой страна нагоре.Повторете няколко пъти, докато те напълно ще разберат.? ? СПЕСТЕТЕ ПАРИ и РЕЖЕТЕ ОТПАДЪЦИ Нашите многократна употреба гъба може да се мие и да се използва отново до 300 ♻ път.Не прокалывайте, не пускайте и не използвайте никакви предмети, които могат да пронизват уплътнение, тъй като това ще съсипе водоустойчив слой.Наградата им угощением или възторжена похвала.При замърсяване изтрийте, както и прехвърляне на 4 кътче заедно, за да се предотврати вытекание излишната течност по краищата.Ето защо даваме част от всички приходи от продажби авторитетен приютам за животни и благотворителни организации тук, в САЩ. ?ИНСТРУКЦИИ ЗА ГРИЖА Преди измиване изплакнете целият материал е с подложки.Ако е необходимо, използвайте нехлорный белина.Ако те не се възползват от това незабавно, върнете ги обратно, когато им е необходимо, докато те не бъдат успешни.Машинно пране с топла или студена вода.Това ще ви спести стотици евро в сравнение с изделия за еднократна употреба.Не гладьте и не използвайте омекотители на тъкани, тъй като това ще влоши работата на тампони.

R

Избор на купувачи