.

.

IRDFWH Кухненски рафтове за съхранение на подправки, на много нива Стелажи за съдове, Подвижни рафтове за съхранение в Банята, рафтове за съхранение (Цвят: D, размер: 97,5

IRDFWH Кухненски рафтове за съхранение на подправки, на много нива Стелажи за съдове, Подвижни рафтове за съхранение в Банята, рафтове за съхранение (Цвят: D, размер: 97,5 см. * 40 см)

BGN 3.00
Брой продукти

Тази 4/5-нива количка създава една особена атмосфераДобавете повече работно пространство в дома си.Начало на Кухненски мебели, на Острова за съхранение на кухненските мебели и колички Колички за съхранение.Тази 4/5-нива количка създава една особена атмосфера.Рафтове помагат за съхраняване на подправки, прибори за хранене и посуда.Съдържание на пакета : Рафтове за съхранение - 1 бр.Форма : квадратна.Рафтове помагат за съхраняване на подправки, прибори за хранене и посуда. 4 свободни валяк могат лесно да се движи в съответствие с вашите нужди.Материал : Метал.Създайте красива количка за съхранение с просторна плота. 4 свободни валяк могат лесно да се движи в съответствие с вашите нужди.Вид на стоката : Количка за съхранение. Бележки : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Добавете повече работно пространство в дома си.Добавете повече работно пространство в дома си.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Създайте красива количка за съхранение с просторна плота.Рафтове помагат за съхраняване на подправки, прибори за хранене и посуда.

R

Избор на купувачи