.

.

KAIRNE Забравяйте да посочите телефон, Интериор за баня с дървена Магнитна закачалка, В рамка (28X45 см), Вдъхновяващи Плакат, Забавен Детски Декор За баня, Баня за Гости, ?

KAIRNE Забравяйте да посочите телефон, Интериор за баня с дървена Магнитна закачалка, В рамка (28X45 см), Вдъхновяващи Плакат, Забавен Детски Декор За баня, Баня за Гости, Подвесное Дума, Стенно Изкуство За декорация

BGN 10.66
Брой продукти

Това е толкова забавно, когато хората идват заедно с опити сами да се намерят точните думиТой може да бъде продължителен във влажна среда баня.Знак за търсене на думи може да накара хората да оставят своите телефони и да играете игра за търсене на думи.Просто трябва да прекарат няколко минути да се съберат и да се мотае. ✎УНИКАЛНИ ДИЗАЙНЕРСКИ ИДЕИ: когато сте забравили телефона или, може би мъртъв батерия. пъзели за баня 'Забравих си телефон', принт на платно (размер : 28 X45 см) и 1 комплект дървена магнитна рамка за закачалки за плакати (4 бр. ✎ ЛЕСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : просто трябва да се свърже на горния и долния край на платното с вградени магнити дървена рамка, съответно.И сега какво?Не се притеснявайте, можете да извършите търсене по дума!Тези висящи артистични щампи думи за търсене ви предоставят един интересен начин за прекарване на време с използването на тоалетна. на всяка от тиково дърво 30 см). ✎ Високо качество : Нашите забавен магнитен дървен окачен плакат за баня в фермерска къща изработен от устойчив на тиково дърво и платно с HD-печат и никога не избледняват, дори ако на него често налипает вода. ✎На помещение включва : 1 бр.✎ ПЕРФЕКТЕН ДЕКОР за баня : тези забавни надписи за баня могат да придават на дома повече на чар, така че цялото пространство ще бъде изпълнен с атмосфера и хумор.

R

Избор на купувачи