.

.

Стенно Изкуство за Всекидневната, Таралеж, Ябълки, Ядки, Листа, Горски Животни, Модел, Декоративна Живопис с маслени Бои в Рамка, Комплект Декоративни Модерни Творб?

Стенно Изкуство за Всекидневната, Таралеж, Ябълки, Ядки, Листа, Горски Животни, Модел, Декоративна Живопис с маслени Бои в Рамка, Комплект Декоративни Модерни Творби, които са Готови да бъдат окачени 20 x 40

BGN 1.67
Брой продукти

Това е чудесен подарък за близки и приятелиДори и малко топло парче може да промени живота си към по-добро. Декор на стените на стаите в къща за гости за баня ще се превърне в уникален монтиране на украса за вашето пространство.Услуга : Ако по някаква причина не сте доволни от нашите картини, моля, не се колебайте, първо се свържете с нас и ние ще намерим за вас един добър начин за решаване на проблема. - Създаване на спокоен свят на мечтите, който отпуска и вдъхновява семейството си всеки ден. цветът е устойчив на избледняване, пръстови отпечатъци, устойчиви на избледняване, приятелска среда за мастилено-струен печат.Използван продукт : Перфектна картина върху платно в рамка за домашен интериор на стените, като кухня, всекидневна, спалня, баня, офис, хол, кафе-бар, хотел и т. Завършете вашия начин на домашен интериор Изживейте своята всекидневна ярък цвят или нещо, което е в съответствие с темата.Картини върху платно, различни размери, подходящи за подарък на семейството или приятелите си, независимо дали става дума за украшения или колекция.Има още една снимка на платното, която ще допълни вашия нов дом.Висококачествено дърво и кука : дървена дограма и платно увити около рамка. - Зашеметяващи декорации за дома, които заслужат комплиментите от вашите гости. - Съвременни стенописи за всяко място, което позволява премахване скучен интервал.Идеален вариант, за да добавите контраст, привличане на внимание, или да започнете разговор с гости.Размер на стенни картини : 20*40 инча (50x100 см).ПРИЛОЖЕНИЕ : Това е монтаж на стена арт музей качество се използва за хол, спалня, кухня, трапезария, баня, коридор, стая за гости, хол, офис, пещера, общежития, хотели, кафенета, ресторант, бар, къща за гости, KTV, фитнес зала или над камината, зад дивана във вашия красив дом.

R

Избор на купувачи