.

.

5 Инча Автоматично Централна Перфоратор Пружина Инструмент за маркиране на първоначалните дупки Дървена Преса Маркер за Вдлъбнатини Инструмент за работа с дърво ?

5 Инча Автоматично Централна Перфоратор Пружина Инструмент за маркиране на първоначалните дупки Дървена Преса Маркер за Вдлъбнатини Инструмент за работа с дърво Свредло за дупки 1 бр. (Цвят: синьо)

BGN 12.78
Брой продукти

Спецификация : Материал : стомана 【Подробни настройки вижте на втората фигура варианта】.Промишлени свредло / Металлообрабатывающие и Многофункционални свредло / Тренировки за увеличаване на дупки. 【Подробни настройки вижте на втората фигура варианта】.Цвят : сребрист, син, червен, черен.Пружина на конструкцията работи с голяма сила на въздействие, която е подходяща за стоманени дъски, дървени дъски и трясък на прозорци.Този централен перфоратор е изработен от стомана материал, който е траен и не е лесно да се прекъсне, можете да го използвате за дълго време, без притеснения. 【Подробни настройки вижте на втората фигура варианта】.Промишлени свредло / Тренировки за обработка на метал и многофункционални свредло / Тренировки за увеличаване на отверстийесли се заби в кола, можете също така да счупиш прозорец с помощта на тази централна удар, спестяване на време и усилия за вас.Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Размер : 128 мм Забележка : Моля, оставяйте малко отклонение на данните от измерванията. 【Подробни настройки вижте на втората фигура варианта】.Промишлени свредло / Металлообрабатывающие и Многофункционални свредло / Тренировки за увеличаване на дупки.

R

Избор на купувачи