.

.

Alipis Интериор Държач За Пръстените За Салфетки Сладък Плодов Държач За Кърпички Декоративна Настолна Централните Елементи За Трапезно Бельо с Трапезария и Кухня К?

Alipis Интериор Държач За Пръстените За Салфетки Сладък Плодов Държач За Кърпички Декоративна Настолна Централните Елементи За Трапезно Бельо с Трапезария и Кухня Кафе на Официална Вечеря, 4 бр. Есента Маса Есенния

BGN 2.00
Брой продукти

? Изпратете тези пръстени за салфетки като най-страхотните подаръци на своите приятели или членове на семейството, те ще го направят ? Материал от сплав и изящна изработка изработка гарантират, че тези катарами за салфетки здрави и деликатни. ? Изпратете тези пръстени за салфетки като най-страхотните подаръци на своите приятели или членове на семейството, те ще го направят.Декорирайте салфетка тези изкривени, след като начертайте я в собствения си стил, за да заснемат по-важни моменти. ? Декорирайте салфетка тези изкривени, след като начертайте я в собствения си стил, за да заснемат по-важни моменти.? Материал от сплав и изящна изработка изработка гарантират, че тези катарами за салфетки здрави и деликатни.Описание Изработени от сплав, тези катарами за салфетки може да бъде идеално допълнение към сервировке на бюрото си.- Размер : 5x4,5 виж Опаковката включва 4 x катарами за салфетки. ? Прекрасен дизайн във формата на плодове ги прави чаровни и зашеметяваща, като ви даде по-добра визуална наслада. ? Декорирайте салфетка тези изкривени, след като начертайте я в собствения си стил, за да заснемат по-важни моменти.Характеристики Материал : Сплав.- Цвят : ягодово. ? Прекрасен дизайн във формата на плодове ги прави чаровни и зашеметяваща, като ви даде по-добра визуална наслада. ? Изискан цвят, подходящ за украса за партита, срещи, банкети, ежедневните обеди и оставляющий дълбоко впечатление на вашите гости.

R

Избор на купувачи