.

.

SHERCHPRY 2 бр. Коледна чанта-тоут Bolsas De Para С Орнаменти, Коледна чанта за Пазаруване, Торбички за Коледното парти, Държач за Бонбони, Чанта за коледни Подаръци, Коледна ча?

SHERCHPRY 2 бр. Коледна чанта-тоут Bolsas De Para С Орнаменти, Коледна чанта за Пазаруване, Торбички за Коледното парти, Държач за Бонбони, Чанта за коледни Подаръци, Коледна чанта, Малък подарък

BGN 1.67
Брой продукти

Кръст Бод Пакет включва 2 x чанти за бонбони Характеристики -Материал : Нетъкан материал, торбичка за бонбони във формата на Снежен човекЧАНТИ за КОЛЕДНИ ПОКУПКИ - нетканая плат , безопасен за използване.чанти за празнични предложения на Тези чанти за съхранение на коледни подаръци са изработени от качествени материали и отлично качество на изработката, с очарователен дизайн във формата на анимационни модели. -Идеална по размер като чанти за съхранение в магазина, фурна и детска чанта за партита с шоколадови бонбони.Фурна чанта бонбони партия, търговски център, в полза на домашно парти.Описание на продукта Коледен подаръчен пакет за опаковане на бонбони, подаръци и други малки неща.КОЛЕДЕН ПАКЕТ за бонбони - С очарователни шарени, те ще станат чудесна украса за коледно парти, създаващ атмосфера. -Подходяща за носене на деца, те могат да бъдат торби-тоут за ежедневна употреба коледни торбички за пазаруване. -Размер : около 28x20x1 см/11x7,86x0,39 инча коледна чанта от нетъкан текстил. -Дизайн на дръжката, може да ги държи в ръка, удобно за носене на опаковки с коледни лакомства.Подаръчен пакет за зимните партита - дизайн на преносими дръжки, удобни за носене.

R

Избор на купувачи