.

.

Игралното оборудване BoxWave, съвместимо с General Mobile GMWatch - Функция за бързо стартиране със сензорен екран, бутон За бързо стартиране на възпроизвеждане на кадрите в сек?

Игралното оборудване BoxWave, съвместимо с General Mobile GMWatch - Функция за бързо стартиране със сензорен екран, бутон За бързо стартиране на възпроизвеждане на кадрите в секунда в игрите на мобилни устройства за

BGN 0.33
Брой продукти

Технология Quick Trigger предоставя конкурентно превъзходство в игрите за мобилни телефониБлагодарение на тактилни усещания и ергономична форма геймърите възстановяване на концентрацията и по-дълго запазват предимство пред другите играчи.Подобряване на възможностите на мобилните игри при по-малка умора на ръцете и на по-голяма площ на екрана. ? [ПРЕНОСИМИ] Побира, когато искате да играете, където и да се намирате. ? [УСЕЩАНЕ от конзолата] Нашият дизайн Quick Trigger е прост и ефективен. ? [ЛЕКОТА НА УПОТРЕБА] 1.Quick Trigger може да се похвали с бърза реакция на пръстите - по аналогия с конзола контролер - че осигурява по-голяма гъвкавост на плейъра; позволява на мобилните играчи свободно да се съсредоточи върху това, което е важно.Просто оптимизирайте разположението на бутоните и увеличете област натискане на палеца, за да започнете да печелите!. ? [СЪВМЕСТИМОСТ с игри] е Най-подходящ за такива игри като PUBG Mobile, Call of Duty Mobile, Fortnite Mobile и други мобилни шутъри.Ергономични води предоставят на геймърите достъп до хазартни възможности, близки до конзолата.Quick Trigger достатъчно малък, за да пътува навсякъде без голям обем. Изберете интерфейс на настройките в играта и премести иконата на стрелба и насочване на функционална точка за контакт, за да започнете да играете.

R

Избор на купувачи