.

.

Подковообразная Форма на 200 бр. Форми за нокти за Акрилни нокти Здрави Хартиени Форми За Нокти Полигелевые Форми За Изграждане на Нокти Форми за Нокти за Строител н?

Подковообразная Форма на 200 бр. Форми за нокти за Акрилни нокти Здрави Хартиени Форми За Нокти Полигелевые Форми За Изграждане на Нокти Форми за Нокти за Строител на Гел-Отразител Нокти за Акрил

BGN 3.00
Брой продукти

❤【Прилагането на】 Подходяща за изграждане на нокти поли гел/акрил на ноктите/UV вливат в гел дизайнер, отличен за професионално оборудване маникюрного салон или любители и студенти нийл арт DIY, идеални маникюрных инструменти за скулптура френча, стилета, бадеми, гроб, балерина или плоски гелевых накрайници за нокти, лесен за работа и формовании8 виж Отворен пръстен може да се регулира размера в съответствие със собствения си пръст, което позволява лесно наматывать го на ноктите и пръстите на ръцете, подходящ за отпечатъци с различни размери. ❤【Въведение в размер】 Общо 200 бр форми за нокти, идеалното количество за любителите на нокти, всеки върха на нокътя е около 5,6 см х 5.Няколко проекти в съответствие с вашите нужди.Материал : Хартия. ❤【Точната скала】 На всяка форма на нокътя, изобразени фигури дължина, които осигуряват точна ръководство за създаване на красиви нокти.те са изработени от висококачествена хартия, достатъчно здрава и дебелина.дръжте скалата на етикета отпред от ръба на нокътя и дръжте удължител в една равнина с нокът, след това натиснете двете страни форми, когато скалата е подходящ за изменение и, уверете се, че върховете на плътно, за изменение, след което нанесете полигелем и отвердите му, най-накрая дава желаната форма и дължина.

R

Избор на купувачи