.

.

Сешоар за тялото SAYLEE, Сешоар за цялото тяло, Сешоар с нагревател на тялото с отрицателни йони, на Универсална Бързо Сушене, Домакински Сешоар за баня-По подразбиран?

Сешоар за тялото SAYLEE, Сешоар за цялото тяло, Сешоар с нагревател на тялото с отрицателни йони, на Универсална Бързо Сушене, Домакински Сешоар за баня-По подразбиране

BGN 48.39
Брой продукти

Жилищно помещение с двойно предназначение и вана, водоустойчив корпус, не се страхува от воды9Жилищно помещение с двойно предназначение и вана, водоустойчив корпус, не се страхува от вода.Гравитационната индукция, се стартира автоматично, когато човешкото тяло се струва. Панел със сензорен екран, свободен избор на няколко функций6. 【Гравитационната индукция 】 : Този сешоар за тялото е водоустойчив. сушилня за тяло с мощност 300 W с отрицателни йони/площ покритие 1 cm3, снабдена с предавател на отрицателни йони, произвежда 1 cm3 3 милиона отрицателни йони, които проникват в кожата и я правят свежа и комфортна.【Быстросохнущий за цялото тяло】 : Можете да изберете высококонцентрированный нано-сешоар за тялото си, за да изсъхне на бикини зоната, краката и подмишниците.Опаковка : 1 * Простор за тялото Предимства на продукта1. Фильтруйте и почистете, за да се избегне попадане на замърсен воздуха5.Дизайн на сензорен екран : Тази сушилня за окосмяването по тялото може да се отваря с натискане на краката, тъчпад, свободен избор на набор от функции, много подходящи за бременни жени, можете директно докосване на превключвателя на крак. 【Дизайн на сензорен екран】 : Тази сушилня за окосмяването по тялото може да се отваря с натискане на краката, тъчпад, свободен избор на няколко функции, е много подходящ за бременни жени, можете директно докосване на превключвателя на крак. Отрицателните йони се задържат във водата и внимателно се грижат за кожей2.След като вземете душ, можете да го използвате директно във вашата баня. Мощен мотор и голямо количество въздух, дребния вятър и бързо изсушаване няма да навредят на корпусу3.

R

Избор на купувачи